Menu

Hírek

« vissza « előző hír | következő hír »

Az Informatikai és Innovációs Igazgatóság új honlapja és informatikai szolgáltatási portfóliója

2022. május 20, péntek

Új honlapot hozott létre és egy informatikai szolgáltatási kiadványt, portfóliót is készített szolgáltatásai bemutatására és elérhetővé tételére az Informatikai és Innovációs Igazgatóság, ezekkel is segítve a válaszadást az egyetemi informatikával kapcsolatos kérdésekre.

Az igazgatóság a digitalizációban és az innovációban élen járva biztosítja a PTE biztonságos és adatvezérelt működését, új technológiák és tudás létrehozását, alkalmazását és hasznosítását, ezáltal az oktatási, kutatási, gyógyítási és művészeti tevékenység folyamatos megújulását, a kiválóság kibontakozását.

A PTE központi informatikai szolgáltatójaként kiemelt figyelmet fordít a szervezeti egységek és az egyetemi polgárok elvárásainak megfelelő, digitális megoldások magas színvonalú biztosítására. Az innovációs ökoszisztéma működtetésével lehetővé teszik az egyetemi komplex tudásbázis és a kutatás-fejlesztési eredmények hasznosítását, a gazdaság és a társadalom számára is valódi értéket képviselő technológiák és innovációk létrejöttét.

Partnereiket a csapatjáték, az egyéni fejlődés és a folyamatos megújulás jelentőségét szem előtt tartva, a szakmaiságot középpontba helyezve készítik fel a jelen és a jövő kihívásaira.

Új honlapjuk a https://i3.pte.hu/ címen érhető el.

Informatikai szolgáltatásaikról szóló kiadványuk, portfóliójuk a mellékletben olvasható.