Menu

Hírek

« vissza következő hír »

Kongresszusi részvétel támogatás TDK hallgatóknak

2017. szeptember 15, péntek

A PTE ÁOK Tudományos Diákköri Tanács vezetősége pályázatot ír ki kongresszusi kiadások támogatására TDK hallgatóknak. Hazai kongresszuson való részvétel esetén a támogatás összege maximum 100 eFT, külföldi kongresszusnál 200 eFt lehet. A támogatás felhasználását 2017. október 1. és 2018. március 1. között lehet kezdeményezni. Pályázni az előadás vagy poszter elfogadását igazoló levéllel, a hallgató önéletrajzának és a pályázati adatlapnak benyújtásával lehet. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pályázati anyagnak tartalmaznia kell előzetes költségkalkulációt is.

 

A pályázatokat elektronikus úton, a  pteaoktdk@gmail.com e-mail címre kell eljuttatni a mellékletekkel. A pályázatok beküldési határideje: 2017. szeptember  27. éjfél. Az értékelési szempontok: a hallgató eddigi teljesítménye, az önálló munka aránya az előadás v. poszter anyagában és az adott kongresszus hazai vagy nemzetközi rangja (amit a pályázónak kell meggyőzően demonstrálnia).

 

Az elnyert támogatást csak "központosított beszerzési eljárás" keretében lehet felhasználni, tehát az igényekkel célszerű minimum 1 hónappal az utazás megkezdése előtt az eljárást megindítani.

 

Prof. Dr. Ertl Tibor

TDT Elnök

Letölthető dokumentum(ok)