Menu

Hírek

« vissza « előző hír | következő hír »

Motivációs idézetekkel teszik szebbé az orvoskari polgárok napját

2023. február 24, péntek

Magyar, angol és német nyelven is olvasható motivációs idézeteket helyeztek el a pécsi orvoskar régi és új épületének frekventált pontjain, egyszerre téve szebbé a kari polgárok napját és népszerűsítve a kar számára kiemelten fontos Well-Being koncepciót.

A pécsi orvoskar Well-Being koncepciója a kar polgárainak és hallgatóinak környezetével, közérzetével, a csoportokon belüli és azok közötti kapcsolatokkal, a bizalom építésével foglalkozik. Célja, hogy a munkatársak és a diákok boldogok, elégedettek legyenek, hogy olyan körülményeket teremtsen az itt tanulóknak, oktatóknak és dolgozóknak, melyek élhetővé, második otthonná formálják az intézményt, minden polgára számára biztosítva a munkahelyi jóllét feltételeit. Arra törekszik, hogy büszkeség és öröm legyen a pécsi orvoskaron dolgozni és tanulni, a kar polgárai mentálisan és fizikálisan is, egy közösség részeként érezzék jól magukat, pozitívan éljék meg a mindennapokat. 

A kari jóllét jegyében összesen tíz helyszínre kerültek fel a háromnyelvű motivációs üzenetek, a plakátokon olvashatunk Albert Einsteintől, Mark Twaintől, Winston Churchilltől, Tony Robbinstól, Nelson Mandelától, Paulo Coelhótól és Lao-cétől is.

Találkozni lehet velük a régi és az új épületet összekötő nyaknál, az új épület aulájában, lépcsőfeljáróknál, valamint a régi épület keleti oldali liftjében is.

Fotók:

Verébi Dávid