Menu

Események

« vissza az eseményekhez  

2019. november 12, kedd

10:00 -

Élet Fája 2019 - Közösségi faültetés

Jubileumi-liget, Tüskésrét

Ebben az esztendőben a PTE Zöld Egyetem Program keretében 50 fa ültetésére kerül sor a Tüskésréten kialakított Tudásligetben (Jubileumi-liget). A közösségi faültetésre elsősorban egyetemi polgárokat, munkatársakat várunk 2019. november 12-én, 10 órától.

A faültetés kapcsolódik az „Élet Fája”, pécsi közösségi faültetési programhoz, melynek keretében 2022 fa elültetésére kerül sor a városban, illetve a „10 millió Fa” nevű kezdeményezéshez is, melynek célja a legrövidebb időn belül tízmillió fa elültetése Magyarországon.

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, mely a https://zoldegyetem.pte.hu/hu/hirek/elet_faja_2019_kozossegi_faultetes_jubileumi_ligetben linken lesz elérhető (A Neptun/EHA kód és az ahhoz tartozó jelszó megadása után elérhető a regisztrációs felület, az oldal felső részén található login gombra kattintva).

A regisztrációs felület november 1. 08.00-tól érhető el!

A részvételi lehetőség korlátozott számú (50 fő), ezért kérjük, amennyiben jelenléti szándékodtól bármely okból elállsz, úgy töröld jelentkezésedet! Ezzel biztosíthatjuk további jelentkezőknek a részvételi lehetőséget. Köszönjük!

Letölthető dokumentum(ok)

Meghívó